top of page

Trimmen

Het uitgangspunt voor mij is dat het dier zich goed moet voelen bij mij in het trimsalon! Daar probeer ik alles aan te doen. Als een dier enorm angstig is, dan zal ik het niet forceren om een mooier resultaat te verkrijgen. Dan gaan we stap voor stap werken en kijken wat we kunnen doen om er een positieve ervaring van te maken.

 

Ik raad dan ook iedereen met een jong dier aan, om een afspraak te maken in het trimsalon. Ook al is het op dat moment nog niet nodig om je dier te laten trimmen, je viervoeter kan dan al wennen aan de omgeving en de aanwezige geluiden, materialen, geuren...

Als dit op een jonge leeftijd gebeurt, dan kunnen we je dier hier op een leuke, ontspannen en speelse manier mee leren omgaan. Dan zal hij  een volgende keer als hij echt getrimd moet worden veel relaxter binnenkomen in het trimsalon.

 

Bij het eerste bezoek zal ik u ook adviseren welke vachtverzorging u uw dier thuis kan geven. Indien u dat wenst kan u ook het juiste vachtverzorgingsmateriaal (borstels, kammen, shampoo...) bij mij aankopen.

 

U kan bij mij zowel terecht voor het trimmen van uw hondkat als uw konijn.

bottom of page